Hvad er Trapmonitor


TrapMonitor er et system, der gør din rottebekæmpelse 100% effektiv

TrapMonitor er et system, der gør din rottebekæmpelse 100% effektiv. Systemet overvåger dine rottedepoter og -fælder ved hjælp af to dele: En sensor og et it-system. Vi placerer en sensor på hvert depot, som løbende sender information, når der er aktivitet i depotet. Det vil sige, at sensoren ikke bare giver besked, når din fælde er udløst, den siger også til, når depotet har haft besøg, uden at fælden er udløst.


Med Trapmonitor har du hele tiden et sikkert overblik over:

  1. Hvornår skal fælden tømmes: TrapMonitor fortæller dig, hvornår fælden er udløst. Du kan altså skære ned på dine faste runderinger.
  2. Hvilke fælder arbejder for mig: Du kan tømme fælden, så snart du får besked fra TrapMonitor. På den måde får du gavn af fælden hele tiden.
  3. Virker mit lokkemiddel: TrapMonitor fortæller dig, hvilke fælder der får besøg men som ikke udløses.
  4. Hvor er mit rotteproblem størst: TrapMonitor er udstyret med et kort, hvor du hele tiden kan se, hvor rotterne kommer fra, i hvilken retning de bevæger sig, hvornår på dagen de er mest aktive og en hel række andre ting, der hjælper dig med at optimere din rottebekæmpelse.

Kort sagt: Med TrapMonitor skal du lave mindre, og dine depoter og fælder leverer hele tiden. Samtidig har du overblikket, uanset hvor du er.
Hvad er Trapmonitor Hvad er Trapmonitor